Ziekteverzuim Management

Hulp aan Ondernemers biedt ook ziekteverzuim-management aan. Wij monitoren uw afwezige medewerker, maar kijken gelijk mee of u afwezigheid had kunnen voorkomen.

Wij zoeken altijd naar een oplossing op maat, ook wanneer er uit onze communicatie blijkt dat de medewerker misschien niet meer op zijn of haar plaats is. Wij hanteren alle wettelijke normen conform de Wet Poortwachter en hebben nauwe contacten met bedrijfsartsen, met adviseurs die re-integratie bevorderen en uitvoeren en kunnen eventueel ook regelen dat een medewerker wordt uitgeplaatst.

Wij ontzorgen u door de regie te nemen bij afwezigheid van uw medewerker! Dit alles uiteraard tegen een scherpe prijs. Aansluitend kunt u via Hulp aan Ondernemers ook een overeenkomst afsluiten voor een verzuimverzekering. vanwege onze samenwerking met deze tussenpersoon krijgen wij scherpe kortingen met vaak betere voorwaarden.

Wij werken samen met de Present-Group BV, die deze taken voor Hulp aan Ondernemers uitvoert. De facturen krijgt u via Hulp aan Ondernemers.

Meer informatie kunt u aanvragen via info@hulpaanondernemers.nl of via onze specialist Aart de Meij via telefoonnummer 06-10249806.