Assertiviteit

Aantal dagdelen :2 dagdelen (1 dag)
Aantal personen :Minimaal 5, maximaal 10 personen
Uw investering :€ 359,00

De assertiviteitstraining helpt u op weg. Geeft tips en adviezen. We oefenen veel in rollenspellen, zodat u zich prettiger gaat voelen in uw communicatie. Daarmee kúnt èn dúrft u meer uw mening te uiten!

Wat is de invloed van de omgeving op uw gedachten? Slikt u wel eens dingen in om anderen niet te kwetsen? Om niet voor ‘vol’ aangezien te worden? Dat anderen om u gaan lachen? Bereikt u daarom niet wat u wilt bereiken?

Dan heeft u meer ‘body’ nodig! Meer assertiviteit! De interactieve training zorgt er voor dat u oefent in het uiten van uw mening, zowel in groepen als in één-op-één-gesprekken. Zo gaat u voortaan beter voorbereid gesprekken in en bent u zich meer bewust van de manieren waarop u beter bij uw eigen standpunt kunt blijven. Dit zal tot duidelijkere communicatie van uw kant leiden en vervolgens ook voor meer zelfvertrouwen en bevredigendere resultaten.

Lunch

De training start of eindigt altijd met een gezamenlijke lunch. Dit is goed voor de onderlinge band en zorgt voor een stuk kennismaking en interactie tussen deelnemers en trainer/docent. De trainingen duren nooit langer dan een dagdeel. Hierdoor wordt de deelnemer (meestal een ondernemer) niet lang uit zijn of haar dagelijkse werkzaamheden gehaald.

Binnen een week na de training belt de trainer/docent met de deelnemer of er wellicht nog vragen zijn. Zo’n feedback-moment is nuttig om latere vragen te voorkomen. Bij de training is een schrijfblok met pen, koffie/frisdrank en de lunch altijd inbegrepen. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

In-company en op locatie

Onze workshops kunnen naar wens ook in-company gegeven worden of op een andere locatie naar keuze.