Over Ons

Hulp aan Ondernemers is door rasondernemers Ben Pisa en René Verschuren opgezet omdat zij van mening zijn dat er veel zaken gecombineerd kunnen worden. Zij vinden dat er één kantoor moet zijn waar je met al je ondernemersvragen terecht moet kunnen. En waar je dan ook een antwoord krijgt.

Dit praktische concept zorgt ervoor dat steeds meer dienstverlenende bedrijven via Hulp aan Ondernemers dienstverlening verrichten aan alle ondernemers.

Hierdoor ontstaat een ondersteunend kantoor dat alle facetten van een bedrijf kan begeleiden. Oók de zaken die niet op deze site te vinden zijn. Vandaar ook dat zij het belangrijk vinden dat een intake gratis is. Er moet een klik zijn: een gevoel van ‘dat doen wij samen’!

Door de prijzen scherp te houden worden veel ondernemers geholpen. En een ‘9 tot 5’-mentaliteit bestaat niet. We werken als jij ook werkt. En als je belt en we zijn tòch even niet bereikbaar, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.


Ben Pisa

René Verschuren

Wij hebben een tweetal vestigingen in Nederland: één in Lienden en één in Almere. Hierdoor zijn we snel bereikbaar als je op bezoek wilt komen. Wij houden de kosten laag door veel digitaal te werken en geen grote luxe kantoren te gebruiken. Sterker: veelal is de auto het kantoor. Onze specialisten werken veelal vanuit de regio, waardoor ook deze kosten gering blijven.

Naast ondernemers bieden wij ook iedere VvE in Nederland de mogelijkheid onze diensten af te nemen. Dit doen wij met Hulp aan VvE’s. Inmiddels is Hulp aan Ondernemers gegroeid. In Peter Giesen hebben wij een controller, die de administratie aanstuurt. De werkzaamheden binnen de administratie worden gedaan door Daniëlle Schilp en Iris Braam.

Wij werken met een aantal specialisten samen:

Onze specialisten

Foto van Aart de Meij

Aart de Meij

Adviseur Arbeidsrecht, Re-integratie, Verzuimmanagement en Organisatiekunde

Vanwege Aarts kennis op het gebied van arbeidsrecht, re-integratie, verzuimmanagement en organisatiekunde is Aart een veelzijdig adviseur van Hulp aan Ondernemers.

 <strong>Saskia Verbruggen</strong>

Saskia Verbruggen

Professional op het gebied van coachen en ondernemen

Saskia begeleidt en neemt haar klanten mee in trajecten met meerdere mogelijkheden. De slogan van Saskia is: Laat zien wie je bent en ga staan voor wat je wilt!

 <strong>Ada Kaspersma</strong>

Ada Kaspersma

Begeleiding opstellen business- en marketingplannen voor ondernemers

Ada helpt starters met het opzetten van hun bedrijf en helpt ondernemers en kleine bedrijven met het structureren van hun bedrijfsprocessen en bij het maken van keuzes.

 <strong>Irma van der Weide</strong>

Irma van der Weide

Acquisitie en Social Media-Specialist

Irma adviseert ondernemers op het gebied van acquisitie, relatiebeheer, communicatie en online zichtbaarheid. Ze helpt je op een andere manier naar sales kijken, zodat jij ontdekt waar jouw saleskansen liggen.

 <strong>Wim Balk</strong>

Wim Balk

Professional op het gebied van empathisch coachen

Wim leeft zich tot in detail in op de persoon of het bedrijf waar hij komt. Hierdoor kan hij snel de vinger op de pijnlijke plek leggen en komen met oplossingen.

Verder werken wij nauw samen met een architect, een tekstschrijver, een DTP-er, een logo-ontwerper en een webbouwer/-beheerder.

Wij hebben nauwe connecties met een advocatenkantoor en een coach die ontwikkelingsmanagement uitvoert.


Neem contact op met een van onze specialisten!