Over Ons

Hulp aan Ondernemers is door rasondernemers Ben Pisa en René Verschuren opgezet omdat zij van mening zijn dat er veel zaken gecombineerd kunnen worden. Zij vinden dat er één kantoor moet zijn waar je met al je ondernemersvragen terecht moet kunnen. En waar je dan ook een antwoord krijgt.

Dit praktische concept zorgt ervoor dat steeds meer dienstverlenende bedrijven via Hulp aan Ondernemers dienstverlening verrichten aan alle ondernemers.

Hierdoor ontstaat een ondersteunend kantoor dat alle facetten van een bedrijf kan begeleiden. Oók de zaken die niet op deze site te vinden zijn. Vandaar ook dat zij het belangrijk vinden dat een intake gratis is. Er moet een klik zijn: een gevoel van ‘dat doen wij samen’!

Door de prijzen scherp te houden worden veel ondernemers geholpen. En een ‘9 tot 5’-mentaliteit bestaat niet. We werken als jij ook werkt. En als je belt en we zijn tòch even niet bereikbaar, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Ben Pisa
Ben Pisa
René Verschuren
René Verschuren

Wij hebben een tweetal vestigingen in Nederland: één in Tiel en één in Almere. Hierdoor zijn we snel bereikbaar als je op bezoek wilt komen. Wij houden de kosten laag door veel digitaal te werken en geen grote luxe kantoren te gebruiken. Sterker: veelal is de auto het kantoor. Onze specialisten werken veelal vanuit de regio, waardoor ook deze kosten gering blijven.

Bekijk hier een overzicht van onze betrokken specialisten.

Hulp aan Ondernemers wordt mede mogelijk gemaakt door Almere Consultant en B en S Advies en Administratie.

Naast ondernemers bieden wij ook iedere VvE in Nederland de mogelijkheid onze diensten af te nemen. Dit doen wij met Hulp aan VvE’s.