HAO staat op 26 maart 2019 op de Ondernemersdag in Almere

Gemeente Almere organiseert – samen met Startersdagen.com – een Ondernemersdag in Almere. Aanstaande dinsdag, 26 maart 2018, kunt u hier als ondernemer terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. Ook de consultants van Hulp aan Ondernemers staan paraat om hun kennis te delen. De avond is gratis te bezoeken voor alle ondernemers in de regio.

Helaas redden vele beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want zij en hun omgeving steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt Startersdagen.com ondernemers samen met ervaren bedrijven uit de regio voor het geven van tips en adviezen, maar ook voor het wijzen op gevaren en risico’s.

Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma met o.a. plenaire kennisdeling, een informatiemarkt en diverse workshops. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor ondernemers. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Aanmelden is alvast mogelijk. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Meld je hier aan voor de Ondernemersdag 2019

Ondernemersdag Almere 2019